LibreShot Stabilization Not Working?

The Libreshot fork of Openshot 1.4.3

Moderators: Andy, Cenwen, beats

LibreShot Stabilization Not Working?

Postby jer » Thu Aug 03, 2017 1:50 pm

I'm trying out LibreShot because it has a stabilization feature.

I'm using the stabilization feature on a test clip and it doesn't appear to do anything.

Does the stabilization feature work in LibreShot 1.4.4?

Is there maybe a package it relies on for the stabilization that I might be missing?

Thank you!
jer
New member
 
Posts: 6
Joined: Thu Sep 13, 2012 11:31 pm

Re: LibreShot Stabilization Not Working?

Postby marianomarini » Fri Aug 04, 2017 8:02 am

jer wrote:Does the stabilization feature work in LibreShot 1.4.4?

Try DeSake filter. It's new and need some test. Try different parameters and let me know! :D
User avatar
marianomarini
The voice of Experience
 
Posts: 217
Joined: Wed Jan 19, 2011 12:20 pm

Re: LibreShot Stabilization Not Working?

Postby jer » Fri Aug 04, 2017 1:45 pm

Hello!

Yes - I'm talking about the DeShake filter.

I'm saying I've tried all kinds of different settings for the DeShake filter - but it doesn't seem to have any effect at all.
jer
New member
 
Posts: 6
Joined: Thu Sep 13, 2012 11:31 pm

Re: LibreShot Stabilization Not Working?

Postby marianomarini » Sun Aug 06, 2017 7:58 am

Being that I'm a programmer not a FilmMaker I added DeSake Filter accordind with ffmpeg parameters.
I only try with few of them (time issue) just to see if it work with LibreShot (OpenShot 1.4.x fork).
So if you can help me to identify witch parameters are more significant I can make the change, otherwise it take a little bit time to implement all of them.
Thank you.
User avatar
marianomarini
The voice of Experience
 
Posts: 217
Joined: Wed Jan 19, 2011 12:20 pm


Return to Libreshot

Who is online

Users browsing this forum: No registered users