Video uploaden

Wilt u een video direct naar YouTube of Vimeo sturen, kies dan in het hoofdmenu Bestand > Video uploaden. Of kies in het Video exporteren scherm voor de optie Uploaden naar het web: de video zal dan eerst naar de juiste bestandsindeling geŽxporteerd worden en daarna opent zich automatisch het upload venster.

ID

component

Omschrijving

1

Videobestand

Kies het videobestand om te uploaden. Controleer of de videobestandsindeling geschikt is voor YouTube of Vimeo, om te voorkomen dat de upload mislukt. Als u gebruik maakt van het Video exporteren venster en de optie Uploaden naar het web wordt automatisch de juiste bestandsindeling gekozen voor YouTube of Vimeo.

Uploaden naar

Kies de videowebsite waarnaar u de video wil uploaden.

Titel

Kies hier een titel voor de video.

Omschrijving

Vul een beschrijving in van de video.

Aanmeldgegevens

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in.