Over OpenShot

OpenShot is gecreŽerd door Jonathan Thomas (Jonathan.Oomph@gmail.com) in augustus 2008, met als doel een stabiel, vrij en gebruiksvriendelijke video-editor te maken.

OpenShot ontwikkelingsteam

Jonathan Thomas

Jonathan.Oomph@gmail.com

Andy Finch

we.rocked.in79@googlemail.com

Olivier Girard

eolinwen@gmail.com

MaŽl Lavault

moimael@gmail.com

Bekijk de volledige lijst van ontwikkelaars:

https://launchpad.net/~openshot.developers/+members#active

Meer Informatie

Voor meer informatie over OpenShot bezoek dan de OpenShot webpagina (www.openshot.org). Om een bug te melden of een suggestie te maken over deze toepassing of deze handleiding, ga dan naar de OpenShot webpagina op Launchpad. Voor vragen over OpenShot of discussies met andere gebruikers over OpenShot bezoek dan de gebruikerswebsite & forum: http://OpenShotUsers.com/forum/.

Copyright & Trademark

Copyright (C) 2011 Jonathan Thomas. OpenShot(TM) is a registered trademark owned by Jonathan Thomas.

Licentie

Dit programma wordt verspreid onder de voorwaarden van de GNU General Public License, zoals gepubliceerd door de Free Software Foundation; hetzij versie 3 van de licentie, of (naar uw keuze) een nieuwere versie. Een kopie van deze licentie kan hier (klik) gevonden worden, of in het bestand COPYING dat bij de broncode van het programma zit.